Često postavljana pitanja

Da li je preparate 7plus2 moguće kupiti u apotekama ? Zar ne bi tako bili jeftiniji, tako ne bismo plaćali dostavu ?

Za sada nije moguće, a ne bi bili jeftiniji, naprotiv. Troškovi transporta, marže veleprodaje i apotekarske marže… u zbiru prevazilaze troškove kurirske službe. Jedino što bi se dobilo, je da proizvodi budu manje sveži nego sada.

Koje su opcije plaćanja naručene robe ?

Za robu naručenu preko ovog sajta su obezbeđena tri metoda plaćanja:

  • Plaćanje POUZEĆEM

Ovo je najstariji i na našem tržištu najčešći način plaćanja. Na sajtu se vrši narudžba, koja je neopoziva, a kompletan iznos (uključujući i osnovnu cenu i cenu dostave) se plaća u gotovini kurirskoj službi pri zaprimanju robe. Mi koristimo PostExpress kao osnovnu službu za dostavu.

  • Plaćanje PLATNIM KARTICAMA i PAYPAL-om

Odabir opcije PayPal vam omogućuje da narudžbu odmah platite platnim karticama – bez obzira da li već imate otvoren PayPaj nalog – ili direktno sa Vašeg PayPal naloga, ukoliko na njemu ima dovoljno sredstava.

Plaćanje će biti izvršeno preko bezbednog PayPal procesora, na koji ćete biti privremeno redirektovani. Ukoliko ne posedujete ranije otvoren PayPal nalog, on će tokom procesa biti automatski i potpuno besplatno otvoren, te ćete moći da ga koristite i ubuduće.

Plaćanje preko PayPal-a podrazumeva plaćanje celokupnog računa, uključujući i troškove dostave. To znači da prilikom preuzimanja robe nema nikakvih dodatnih plaćanja.

Plaćanje robe je moguće iz bilo koje PayPal valute. Svaka valuta će po srednjem YaHoo kursu važećem za taj momenat biti, za potrebe ove transakcije, konvertovana u mađarske forinte. Isto naravno važi i za cene, koje su na sajtu navedene u RSD. Ovo je ujedno i rešenje za situacije u kojima se plaćanje robe vrši iz inostranstva.

Mi smo među prvim sajtovima u zemlji koji omogućuje plaćanje na ovaj način.

  • Plaćanje „NA RAČUN“ bankaskim transferom

Ukoliko pri plaćanju na ovoj stranici odaberete opciju Prethodnog plaćanja na račun, uplatnicu popunite na sledeći način:

  • Uplatioc: isto ime i prezime kao na narudžbenici. Adrese mogu da se razlikuju.
  • Šifra plaćanja: 189 za manuelno ili 289 za elektronsko plaćanje
  • Poziv na broj: Broj narudžbenice (ovaj broj se automatski određuje i dostavlja Vam se mejlom). Napišite ga bez vodeće oznake „#“.
  • Iznos za uplatu: Zbirni iznos sa narudžbenice koji uključuje i troškove dostave
  • Broj računa i naziv primaoca: podatke dobijate mejlom nakon narudžbe

Sve navedene i druge potrebne podatke takođe dobijate u mejlu koji Vam se odmah po završetku naručivanja šalje na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za narudžbu.

Roba iz narudžbenice Vam se šalje nakon što Vaša uplata bude potvrđena od strane naše banke.

Plaćanje na račun podrazumeva plaćanje celokupnog računa, uključujući i troškove dostave. To znači da prilikom preuzimanja robe nema nikakvih dodatnih plaćanja.

Trenutno u Vašoj korpi

0

VAŽNO

Zbog panike koja vlada u vezi Korona -virusa
a još više zbog privremene obustave rada Post-Expressa,

sajt ProtivEkcema.com za sada nije u mogućnosti da Vam dostavlja naručenu robu, ne znamo kada će to biti moguće i stoga do daljeg nećemo primati narudžbe.

Zahvaljujemo na razumevanju.