Uslovi i cena dostave

Uobičajeno trajanje dostave je dva do tri radna dana. Preko 99% pošiljki stiže do kupca u toku četiri radna dana od dana narudžbe, tj. tri radna dana + vreme koje je potrebno kurirskoj službi za dostavu. Pod radnim danima se računaju dani od ponedeljka do petka, ne računajući neradne državne praznike. Pošiljke naručene preko vikenda se u ovom smislu računaju kao da su naručene u ponedeljak. Takođe, prodavac zadržava pravo da iz internih razloga (odmor, seoba…) odredi radne dane i/ili periode u kojima se neće vršiti priprema i isporuka robe, o čemu će, ako to bude moguće, prethodno postaviti obaveštenje na „checkout“ stranici, odnosno stranici Naručivanja i Kupovine.

Robu dostavljamo isključivo na teritorijama Srbije i Vojvodine, a na Kosovu, samo tamo gde mogućnost dostave garantuje PTT Srbija.

Fotografije upotrebljene na sajtu su samo asocijativnog karaktera, i nijedna od fotografija nije fotografija proizvoda niti proizvod koji ćete dobiti tačno tako izgleda.

U slučaju da ste pri plaćanju odabrali opciju Plaćanje pouzećem, porudžbina se plaća pouzećem, tj kuriru onda kada Vam je donese.

U slučaju da ste pri plaćanju odabrali opciju PayPal ili opciju Plaćanje preko računa, tada ćete robu – zajedno sa proračunatim troškovima dostave – platiti odmah. Ovo je idealno za naručivanje drugoj osobi, ili za naručivanje iz inostranstva kada se roba dostavlja pouzdanoj osobi u zemlji, zaduženoj da preuzme robu.

U slučaju da ste se opredelili za opciju Pouzećem:

Cena dostave nije uračunata u cenu robe. Dostava se posebno plaća, po cenovniku dostavne službe. Mi za dostavu koristimo PostExpress, kao po našoj proceni najpovoljnije dostavljače.

Primer: porudžbina sa jednim od Herbal bath sapuna i jednim paklom Shea buttera od 100ml će Vas, zajedno sa troškovima dostave, koštati (200 + 380) + 266 = 846 dinara. Drugih, skrivenih troškova, NEMA.

Veće narudžbe su, naravno, isplatljivije. Savetujemo vam da grupišete sve željene stvari u jednu porudžbinu.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne dostave imaju svi (dakle, za besplatnu dostavu nije potrebna nikakva posebna prijava ili bon za popust). Mogućnost besplatne dostave se odnosi na pojedinačnu dostavu, a ne na kupca.

Da bismo Vam robu dostavili besplatno, potrebno je da Vaša pojedinačna narudžba ispuni sledeće uslove, a da Vi na odgovarajući način popunite obrazac:

  • Da je naručeni iznos 3000 RSD ili više. Kada je račun koji se plaća 3000 RSD ili veći, na ekranu za naručivanje / plaćanje se otvaraju potrebne opcije, koje omogućuju besplatnu dostavu.
  • Da ste se odlučili za uplatu unapred (Uplata na račun za fizička lica ili Uplata preko PayPal-a – vidi sliku)
  • Da ste se opredelili za opciju besplatne dostave (vidi sliku)

Važno: kupci za iznose preko 3000 dinara i dalje imaju mogućnost da se opredele za dostavu pouzećem, ali tada se dostava naplaćuje po uobičajenoj tarifi PostExpressa, kao što je kod kupovine za manje iznose svakako slučaj.

Privatnost podataka

Sa podacima prikupljenim u postupku naručivanja i druge komunikacije, će se postupati savesno i po zakonu. Mi duboko cenimo Vašu privatnost i Vaš privatni život. Vaši podaci, mimo samog postupka isporuke i naplate paketa, ni u kom slučaju i ni na koji način neće biti ustupani trećim licima.

Tokom celokupne procedure naručivanja, Vi ni u jednom trenutku nećete trebati da nam ostavite JMBG, broj kreditne kartice, broj lične karte ili bilo koji drugi podatak koji se uobičajeno smatra osetljivim.

Porudžbina učinjena ovim sajtom je NEOPOZIVA. Naručilac je dužan da naručenu robu preuzme i plati, zajedno sa troškovima dostave. U suprotnom, naručilac se slaže da na ime štete isplati isporučiocu iznos ukupne vrednosti narudžbe i troškova dostave.


U slučaju spora, nadležan je sud u Novom Sadu.

Trenutno u Vašoj korpi

0