Bezbednosne informacije, upozorenja i garancije

Preparati 7plus2 ne sadrže kortikosteroide, imunomodulatore, antibiotike, analgetike niti bilo kakve druge standardne lekove, ili dodate prirodne ili veštačke arome, boje ili konzervanse.

Preparati 7plus2 se isključivo sastoje od prirodnih lekovitih biljnih ulja i masti. Zbog toga ih treba čuvati na suvom, hladnom i mračnom mestu, ne duže od tri meseca, i trošiti maksimalno 30 dana nakon otvaranja.

Preparati 7plus2 ne stvaraju zavisnost, ne utiču na psihofizičko stanje i nemaju poznate interakcije sa drugim sredstvima i lekovima. Nema poznatih razloga da se njihovo korištenje vremenski ograničava.

Preparati 7plus2 nisu testirani u kliničkim uslovima i ne vode se zvanično kao lek ili kao pomoćno sredstvo u lečenju. Oni pripadaju tzv. alternativnim metodama lečenja, lekovitim kremama i uljima. Iz tog razloga, možete ih koristiti isključivo na sopstveni rizik i odgovornost.

Ukoliko osetite da prejako reagujete na delovanje preparata 7plus2, ili da se nakon njegove upotrebe pojavljuju znaci alergije, odmah prestanite da ga koristite.

Trenutno u Vašoj korpi

0

VAŽNO

Zbog panike koja vlada u vezi Korona -virusa
a još više zbog privremene obustave rada Post-Expressa,

sajt ProtivEkcema.com za sada nije u mogućnosti da Vam dostavlja naručenu robu, ne znamo kada će to biti moguće i stoga do daljeg nećemo primati narudžbe.

Zahvaljujemo na razumevanju.