Kako deluje ulje 7plus2 protiv ekcema

Receptura za 7plus2 protiv ekcema je od početka stvarana sa stavom da sve što čini ove preparate mora biti prirodno, i da ovi preparati ne smeju sadržati kortikosteroide i/ili imunomodulatore, zbog njihove dokazane štetnosti.

Preparati su napravljeni sa ciljem da donesu puni i trajni napredak pacijentima, što znači da je njihov cilj da:

  • uklanjaju slabosti kože koje omogućuju pojavu ekcema
  • uklanjaju posledice i komplikacije (sekundarna zapaljenja i slično) ekcema, koje su njegovi redovni pratioci
  • pomažu i ubrzavaju zamenu oštećene kože novim, mladim i zdravim slojevima
  • hrane i štite kožu i tako joj pomažu da ostane zdrava
Novo ulje protiv ekcema bez kortikosteroida - karakteristična nalepnica

Novo ulje protiv ekcema bez kortikosteroida – karakteristična nalepnica

Da bi se ovo postiglo, za preparate 7plus2 protiv ekcema su odabrana isključivo biljna ulja, po kriterijumu da u sinergiji daju istovremeni efikasan učinak kako protiv uzroka ekcema tako i protiv njegovih nuspojava. Zato, 7plus2 protiv ekcema sadrži elemente koji istorijski i u praksi dokazano:

  • Vašoj koži poboljšavaju imunitet, smanjuju njenu autoimunu reakciju i deluju protivalergijski i na taj način napadaju direktne slabosti koji za posledicu imaju pojavu ekcema
  • Smiruju zapaljenu kožu i imaju snažno antiseptičko, protivgljivično, antiviralno i antiparazitsko dejstvo; na ovaj način (na koži) uklanjaju sekundarne infekcije koje su uobičajena nusposledica ekcema, na primer lokalnu Candida i E.coli.
  • Hidratizuju bolesnu kožu i hrane je elementima koji joj nedostaju dok boluje od ekcema: gama-linoleinskom kiselinom, E-vitaminom, masnim kiselinama
  • Stvaraju zaštitni sloj, stimulišu i pomažu zarastanje, epitelizaciju, regeneraciju i podmlađivanje Vaše kože – ovo se odnosi kako na plikove, ranice, suvu i crvenu kožu što su vidljive manifestacije ekcema, tako i na susednu, još uvek zdravu ili samo naoko zdravu kožu.
  • Forsiraju eliminisanje toksina iz kože, deluju kao antioksidans i poboljšavaju enzimske reakcije na ćelijskom nivou.

Trenutno u Vašoj korpi

0

VAŽNO

Poštovani kupci,

možete primetiti da se broj artikala u ponudi naše prodavnice postepeno smanjuje. Na žalost, to će se nastaviti i dalje.

Ova internet-prodavnica se gasi, i na prodaju je. Zalihe polako rasprodajemo, a nove nećemo nabavljati.

Ukoliko ste zainetersovani za kupovinu ove internet prodavnice (sajt + 2 FB stranice), detalje o tome možete pogledati NA OVOM LINKU>>

Zahvaljujemo na razumevanju!