Ponuda REVITOL prirodne kozmetike

krema za oči
Krema oko očiju (Revitol Eye Cream)
26. oktobra 2016.
krema za podmlađivanje kože
Krema za podmlađivanje kože (Anti Aging Moisturizing Cream)
27. oktobra 2016.

Ponuda REVITOL prirodne kozmetike

Phytoceramides Derma Revitol

Revitol proizvodi nisu propraćeni u svetu kozmetike uobičajenim skupim medijskim kampanjama. Nema ih u ženskim ili new age magazinima, a poznate glumice se ne fotografišu mažući se njihovim novim kremama. I pored toga, ova prirodna kozmetička linija nastala početkom dvehiljaditih je – za petnaestak godina postojanja – uspela da se pozicionira pri samom vrhu u svojoj kategoriji, toliko da je postala prepoznatljiva i onima koji su verni ponudi tradicionalnih, hemiji okrenutih farmaceutskih kuća.

Koncept kojim je kreiran Revitol je sličan onome sa kojim je svojevremeno nastao i ovaj sajt: Revitolova ideja je bila da se ponudi linija prirodnih preparata za negu kože, koji postižu uporedive rezultate sa onima koje imaju veštački preparati, bez neželjenih nuzposledica koje takvi veštački preparati imaju i bez upotrebe hemikalija – ima ih tek koliko je neophodno da se održi stabilnost kvaliteta u roku trajanja. U tom smislu su bili pioniri na tržištu; slične kozmetike je naravno bilo i ranije, ali je ona po pravilu pravljena u malim ili porodičnim manufakturama, u zanemarljivim količinama i pretežno za potrebe lokalnih tržišta. Kasnije, navedeni pristup su preuzeli i neki drugi proizvođači, ali Revitol je ostao ubeležen kao prvi i kao najpoznatiji u svojoj užoj branši, a svakako i sa najviše iskustva ugrađenog u svoje proizvode.

Tokom godina, ponuda Revitola je postajala sveobuhvatna. Kompanija je prerasla državne okvire, što joj je obezbedilo da kontrolisano nabavlja kvalitetne prirodne sirovine iz celog sveta. To joj je nadalje omogućilo da razvije paletu proizvoda koji ciljano deluju na različite kožne probleme: od sredstava za usporavanje procesa starenja kože ili kreme za kožu oko očiju, preko sredstava protiv akni, celulita, strija, bradavica pa do onoga što se na našem tržitu eufemično zove „pomoćna lekovita sredstva“ protiv ekcema, rozacee ili psorijaze. Eufemično, jer se radi o tome da pravi i efikasni a pritom neškodljivi lekovi za lečenje ovih bolesti zapravo i ne postoje, i da su ta „pomoćna lekovita sredstva“ na kraju jedini izbor za ublažavanje inače ozbiljnih patnji bolesnika a bez teških nuzposledica.

(tekst iz blog-posta Revitol, prirodna nega kože: plava etiketa koja je otvorila put drugima)

krema za podmlađivanje kože

Krema za podmlađivanje kože (REVITOL ANTI-AGING SOLUTION)

Ne treba više da brinete oko suviše tanke kože, oko sitnih nedostataka, koje linije od osmeha više… Sa Revitolom, imaćete samopouzdanja da među svet izlazite tražeći najbolje.
Kupi direktno od proizvođača
krema oko očiju

Krema oko očiju (EYE CREAM)

Ne treba više da brinete oko suviše tanke kože, oko sitnih nedostataka, koje linije od osmeha više… Sa Revitolom, imaćete samopouzdanja da među svet izlazite tražeći najbolje.
Kupi direktno od proizvođača
pakovanje-krema-protiv-rozacee

Krema protiv Rozecee (REVITOL ROSACEA SOLUTION)

U potrazi ste za najefikasnijom prirodnom kremom protiv Rozaacee u slobodnoj prodaji ? Našli ste je! Vi ćete dobiti smirenje i olakšanje, a svi iritantni simptomi Vaše bolesti će se naći u povlačenju.
Kupi direktno od proizvođača
pakovanje-krema-protiv-oziljaka

Krema za uklanjanje ožiljaka (REVITOL SCAR REMOVAL CREAM)

Istraživači Revitola su ovu kremu pravili sa jednim ciljem na umu: pomoći svojim korisnicima da izgledaju najbolje i da se prijatno osećaju u sopstvenoj koži. Funkcioniše na svim vrstama ožiljaka, na svakom tipu kože.
Kupi direktno od proizvođača
krema za depilaciju

Krema za depilaciju (HAIR REMOVAL CREAM)

Uklanjanje neželjenih malja bez iritacija, posekotina, crvenila i bola. Novi i jednostavan način koji vašoj koži daje željenu svilenkastu nežnost i glatkost.
Kupi direktno od proizvođača
krema za posvetljavanje kože

Krema za posvetljavanje kože (SKIN BRIGHTENING CREAM)

Mešavina prirodnih vitamina, minerala i ekstrakata pomaže da da dobijete ten kakav ste oduvek želeli. Smanjuje probleme sa tamnim mrljama i neujednačenoom pigmentacijom.
Kupi direktno od proizvođača
krema protiv celulita

Krema protiv celulita (CELLULITE SOLUTION)

Imate probleme sa upornim celulitom ? Zamislite kako se, pet dana od današnjeg dana, budite i shvatate kako se celulit očigledno povlači. A sa ovom kremom, to može biti stvarnost.
Kupi direktno od proizvođača
pakovanje-krema-protiv-strija

Krema protiv strija (STRETCH MARK PREVENTION)

Potpuno rešenje protiv strija je stiglo! Probajte Revitol i posmatrajte kako se vaša oštećena koža obnavlja i podmlađuje. Ova krema efikasno sprečava razvoj novih strija i ublažava one već postojeće.
Kupi direktno od proizvođača
skin tag remover

Sredstvo protiv visećih mladeža (SKIN TAG REMOVER)

Ukoliko ste ozbiljni u želji da uklonite neželjene viseće mladeže, vama je potrebno Revitolovo sredstvo specijalno tome namenjeno. Ova snažna formula nije napravljena tako da deluje površinski, slično drugim sredstvima te namene, već da napada sam koren.
Kupi direktno od proizvođača
fitokeramidi za podmlađivanje kože

Fitokeramidi za podmlađivanje kože (DERMA PHYTOCERAMIDES)

U ovom slučaju, u pitanju je nov i revolucionaran pristup problemu starenja kože. Fitokeramidi se danas smatraju za najnaprednija sredstva za usporavanje starenja. U suštini, ovi biljni keramidi će delovati na svaku novonastalu ćeliju Vaše kože prirodnim hormonima koji im pomažu da zadrže vlagu onda kada dođu na površinu kože.
Kupi direktno od proizvođača
krem protiv ekcema

Krema protiv ekcema (ECZEMA CREAM)

Da li ste spremni da se borite protiv ekcema i njegovih simptoma koji Vam otežavaju život ? Revitol je najbolje ocenjena prirodna krema za borbu protiv ekcema na tržištu. Jedinstveni spoj prirodnih sastojaka omogućuje Vašoj koži oporavak, obnavljanje i oslobađanje od problema.
Kupi direktno od proizvođača
krem protiv psorijaze

Krema protiv psorijaze (DERMASIS PSORIASIS CREAM)

Stop patnjama od psorijaze! Svega par sekundi nakon primene ove hidratantne kreme možete doživeti iskustvo potpunog olakšanja. Vi ne morate živeti sa simptomima psorijaze!
Kupi direktno od proizvođača
krem za smanjivanje pora

Krema za smanjivanje pora (PORE MINIMIZER)

Znate li da, jednostavnim smanjivanjem veličine pora na koži, možemo ukloniti preko 90% znakova starenja kože ? Revitol Pore Minimizer je dizajniran upravo sa tom namenom.
Kupi direktno od proizvođača
piling krema

Piling krema (SKIN EXFOLIATOR WITH OATMEAL)

Revitol Oatmeal Skin Exfoliator je Vaš priručni spa tretman. Čisti začepljene pore, uklanja suve i mrtve slojeve kože i čini da osećate da je vaša koža, nakon svega nekoliko korištenja, nekoliko godina mlađa.
Kupi direktno od proizvođača
tretman protiv bubuljica

Tretman protiv akni (ACNEZINE TREATMENT)

Napredna Revitol tehnologija za borbu protiv bubuljica je tako dizajnirana, da „napada“ akne na dva različita fronta. Prvim se koža čisti od postojećih akni, a drugim se sprečava pojava novih bubuljica.
Kupi direktno od proizvođača
nacin_kupovine

Način kupovine

Revitol proizvodi se naručuju, kupuju i plaćaju isključivo putem interneta.
Sajt ProtivEkcema.com ne prodaje Revitol proizvode. On samo upućuje na prodajno mesto.
Usluge sajta ProtivEkcema.com su pri ovoj kupovini potpuno besplatne, tj. korisnici plaćaju isključivo originalnu Revitol cenu za njihove proizvode.
akcija

Akcija - raspoloživ popust

Naručujući preko ovog linka, kupac ostvaruje mogućnost popusta:
* Na naručena 3 komada, dobija još 2 besplatno – popust 40%
* Na naručena 2 komada, dobija još 1 besplatno – popust 33%
Odabir načina kupovine (1, 2+1 ili 3+2) vršite na stranici Revitol proizvoda na sajtu Revitola.
sigurno_placanje

Način plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo na sajtu Revitola, opcija CHECKOUT, preko sigurne (https://) stranice uz verifikovanu privatnost podataka.
Plaćanje se vrši karticama Visa/Master/American Express/Discover – kreditnim, internet i svim drugim karticama koje imaju omogućeno plaćanje preko interneta.

Povrat novca

Povrat novca je moguć u roku od 90 dana od dana naručivanja, isključivo za vraćene NEOTVORENE proizvode.
Potrebno je prethodno kontaktirati Međunarodnu centralu Revitola.
</p> <h4>Žalbe i Kontakt</h4> <p>

Kontakt sa Međunarodnom centralom prodaje Revitola, radi žalbe ili iz nekog drugog razloga, se može ostvariti isključivo telefonski, na engleskom jeziku.

Broj za kontakt je +1 (818) 303-9260, ponedeljak-petak od 6:30 ujutru do 17h popodne po vremenu u LA, odnosno od 15:30 do 2 ujutru po našem vremenu.


Podatke o kontaktima sa FedExom (preduzećem koje dostavlja Revitol proizvode u zemlje bivše Jugoslavije) možete dobiti preko njihovog sajta http://www.fedex.com/. Konkretno, za Srbiju, internet adresa sa kontakt informacijama je http://www.fedex.com/rs/contact/; za Hrvatsku: http://www.fedex.com/hr/contact/; za Bosnu i Hercegovinu: http://www.fedex.com/ba/contact/; za Crnu Goru: http://www.fedex.com/me/contact/

</p> <h4>Odricanje od odgovornosti</h4> <p>

Sajt ProtivEkcema.com ne prodaje i ne uvozi proizvode Revitol.
Sajt ProtivEkcema.com ne snosi nikakvu odgovornost za proces kupovine, dostave ili carinjenje Revitol proizvoda, kao ni za kvalitet dobijene usluge ili proizvoda.
U slučaju bilo kakvih problema tokom kupovine, dostave, carinjenja ili korištenja Revitol proizvoda nemojte se obraćati nama već direktno proizvođaču, dostavljaču ili Carini u vašoj zemlji. Mi Vam oko toga ne možemo pomoći i to ne spada u oblast našeg angažovanja.

</p> <h4>Napomena za trgovinske partnere (Affiliate) sajta ProtivEkcema.com</h4> <p>

Proizvodi Revitol se ne prodaju na sajtu ProtivEkcema.com, već na njihovoj matičnoj internet stranici. Samim tim, ugovor o prodajnem partnerstvu sajta ProtivEkcema.com i njegovih prodajnih partnera NE VAŽI za proizvode Revitol.

Trenutno u Vašoj korpi

0