Ulje protiv ekcema - prirodno, bezbedno i bez hemijskih dodataka

7plus2 Novo Ulje protiv ekcema

shea butter
Shea butter, 100ml
27. avgusta 2014.

1.370,00 RSD

Ulje protiv ekcema 7plus2

prirodno lekovito sredstvo namenjeno tretmanu ekcema kod dece i odraslih. Eksperimentalno dokazano ublažava sve spoljne manifestacije ekcema.

Ovo ulje je 100% prirodno i potpuno bezbedno. Proizvodi se sa maksimalnom pažnjom, ručno, isključivo od kvalitetnih biljnih ulja. Ne sadrži nikave hemijske dodatke: kortikosteroide ni imunomodulatore, ali ni boje ili mirise.

Pakovanje: 50 ml

Opis

Ulje protiv ekcema 7plus2

prirodno lekovito sredstvo namenjeno tretmanu ekcema.

Ovo ulje je 100% prirodno i potpuno bezbedno. Proizvodi se sa maksimalnom pažnjom, ručno, isključivo od kvalitetnih biljnih ulja. Ne sadrži nikave hemijske dodatke: kortikosteroide ni imunomodulatore, ali ni boje, mirise ili konzervanse.

ulje protiv ekcema sadrži visoku koncentraciju ulja žutog noćurka

ulje protiv ekcema sadrži visoku koncentraciju ulja žutog noćurka

Sadašnje ulje protiv ekcema predstavlja drugu generaciju sredstava protiv ekcema iz naše manufakture. Nakon nekoliko godina istraživanja i ekspreimentisanja, kreirali smo sredstvo koje je efikasnije od prethodnih krema i ulja, a istovremeno praktičnije za upotrebu. Garantovano je bezbedno za primenu, kako na odraslima, tako i na deci.

Ulje protiv ekcema 7plus2 sadrži:

  • – Osnova ulja je devičansko maslinovo ulje (koje se u tretmanu ekcema pokazalo nešto bolje od ranije korištenog shea buttera)

a kao aktivne komponente, tu su:

Kao što se vidi, za razliku od mnogih drugih preparata slične namene, ovo ulje protiv ekcema se ne oslanja na dejstvo samo jedne biljne vrste, već na kombinaciju i sinergetsko dejstvo njih nekoliko. Takođe, zahvaljujući snažnim prirodnim antibioticima koje sadrži (ulje divljeg origana i ulje crnog kima), ovo ulje protiv ekcema se uspešno nosi i sa sekundarnim infekcijama i zapalenjima, koje često prate ekcem kao osnovnu bolest.

Ono što je ovde važno ovde ponoviti, je da sem navedenog nema nikakvih drugih dodataka, prirodnih ili veštačkih.

Ovo ulje protiv ekcema se koristi nekoliko puta dnevno – koliko god puta da je potrebno, ali pred spavanje obavezno. Koristi se tako što se čistu i potpuno suvu površinu kože zhvaćenu ekcemom, i njenu neposrednu okolinu, nanese tanji sloj ulja. Ne treba preterivati sa debljinom nanetog sloja: ovo ulje protiv ekcema je zapravo koncentrat aktivnih korisnih biljnih jedinjenja, i nema nikakve potrebe da se nanosi debeo sloj. Mnogo je korisnije mazati češće, nego da mažate u debelom sloju.

Upitstvo za upotrebu se u štampanom obliku dostavlja uz svako kupljeno 7plus2 ulje protiv ekcema. No svakako ga možete preuzeti OVDE

Kao ispomoć za borbu protiv ekcema, preporučujemo Vam da higijenu održavate izvanrednim Herbal bath sapunima od masline ili od kozjeg mleka.

Ovaj tekst je informativnog karaktera i nije recept. Navedeni podaci, način korištenja i preporučene doze su dati na osnovu prakse i iskustava preuzetih iz javno dostupnih izvora – iz literature i sa interneta. Većina supstanci koje se nalaze u Ulju protiv ekcema u Srbiji nisu zvanično priznate kao lek. Iz tog razloga, Ulje protiv ekcema 7plus2 je isključivo sredstvo alternativne nege. Odluka o korištenju i načinu upotrebe je isključivo na Vama.

Rezime
product image
Ocena
1star1star1star1star1star
Zbirni rejting
5 based on 15 votes
Naziv brenda
ProtivEkcema.com
Naziv proizvoda
7plus2 Novo Ulje protiv ekcema 50ml
Cena
RSD 1370
Dostupnost proizvoda
Available in Store Only
Dodatne informacije
Težina 120 g

Trenutno u Vašoj korpi

0