Shea Marigold - potpuno prirodna shea krema sa nevenom

Shea Marigold Creme – prirodna shea krema sa nevenom

nevenovo ulje veliko pakovanje
Nevenovo ulje veliko pakovanje, 1 lit
23. novembra 2014.
balzam za usne sa medom
Balzam za usne sa medom
24. marta 2015.

330,00 RSD

Shea Marigold Cremekrema sa nevenom 7plus2

potpuno prirodna krema sa nevenom za negu kože, bez dodatnih boja, mirisa i konzervanasa. Svojim sastavom predstavlja spoj tradicije i modernih shvatanja u nezi kože. Čuva i produbljuje prirodno zdravlje i lepotu kože. Bezbedna je za redovno i svakodnevno korištenje po celom telu. Krema sa nevenom, čija je osnova shea butter, čini kožu mekom, glatkom i zdravom. Ima blago lekovito antiupalno dejstvo.

Pakovanje: 50 ml

Opis

Shea Marigold Creme – prirodna shea krema sa nevenom 7plus2

potpuno prirodna krema za negu kože, bez dodatnih boja, mirisa i konzervanasa. Svojim sastavom predstavlja spoj tradicije i modernih shvatanja u nezi kože. Sem što je pogodna za stalnu negu, krema sa nevenom je lekovita i regenerativna. Bezbedna je za  korištenje po celom telu.

krema sa nevenom - spoj tradicije i modernih shvatanja

krema sa nevenom – spoj tradicije i modernih shvatanja

Baza Shea Marigold Creme je prirodni Shea Butter poreklom iz Burkine Faso, zemlje zapadne Afrike. U 7plus2 Shea Marigold kremi je Shea Butter, kao što i sam naziv govori, kombinovan sa regenerišućim uljem nevena iz macerata.

Krema sa nevenom regeneriše suvu i oštećenu kožu, hidratizuje je, pospešuje zarastanje ranica i ima blago antiseptičko dejstvo. Čuva i produbljuje prirodno zdravlje i lepotu kože. Čini je makom i elastičnom i čuva njenu vlažnost. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu. Nekada su se ovakve kreme koristile za vidanje ranica i upala na koži, a danas se smatraju nezamenljivim u suzbijanju fleka, starackih pega na kozi i ožiljaka.

Nevenovo ulje iz macerata je za suvu i normalnu kožu odličan izbor jer sadrži vitamine, minerale i masne kiseline koje ga čine hranjivim za kožu i neophodnim u kozmetici. Nevenovo ulje hrani kožu, smiruje je, podstiče njenu regeneraciju i epitalizaciju, a kod masne kože ima ulogu antiinflamtornog i antibakterijskog sredstva koje može sprečiti pojavu upala na koži.

Shea butter7plus2 krema sa nevenom uopšte ne sadrži uobičajene veštačke „nosače“, odnosno sirovine koje služe samo za to da predstavljaju jeftinu, neutralnu osnovu kreme/masti u kojoj se razblažuju korisne materije. Krema sa nevenom kao nosač koristi proizvod koji je sam po sebi neprevaziđeno sredstvo za negu kože – Shea Butter. On se dobija iz ploda oraha iz Afričkog shea stabla (Karité drveta; Vitallaria paradoxa) a koje raste u polusušnim savanama srednje i zapadne Afrike, malo iznad polutara. Ne postoji kultivisano shea drvo – i zato je shea butter uvek poreklom iz prirodne, ekološke proizvodnje.

krema sa nevenom - potpuno prirodna

krema sa nevenom – potpuno prirodna

Iz ovog razloga, 7plus2 krema sa nevenom u sebi nosi sva terapeutska svojstva shea buttera koja štite kožu od vetra, hladnoće i sunca, te doprinose bržem zarastanju rana. Shea buter stimuliše ćelijske aktivnosti, bori se protiv starenja kože, regeneriše i osvežava grubu i oštećenu kožu. Koristi se u najskupljim i najkvalitetnijim kozmetičkim preparatima i pogodan je za sve tipove kože.

Shea buter deluje regenerišuće i protivupalno, pa je odličan za negu kože sklone ekcemu, psorijazi i seboreji, kao i za negu nakon brijanja ili depilacije.

Odlično je sredstvo za tretman osetljive kože, ali takođe i za negu zrele kože, jer preventivno deluje kod procesa starenja i nastanka bora.

Shea butter je prirodno bogat vitaminima A, E i F. Sama reč shea inače znači „sveto“, a to najbolje govori o značaju koji se ovoj biljci pridaje u njenoj domovini. Shea je bogat svim onim kompleksnim jedinjenjima koja su preko potrebna zdravoj koži. 7plus2 krema sa nevenom je poklon prirode koji redovnom primenom vaš ten može učiniti besprekornim.

Rezime
product image
Ocena
1star1star1star1star1star
Zbirni rejting
4.5 based on 15 votes
Naziv brenda
ProtivEkcema.com
Naziv proizvoda
Shea Marigold Creme - prirodna krema sa Nevenom
Cena
RSD 330
Dostupnost proizvoda
Available in Store Only
Dodatne informacije
Težina 100 g

Trenutno u Vašoj korpi

0